Welzinga Financiële Administratie

Boekhouding, of Financiële Administratie, is het bijhouden van alle financiële gedragingen van een onderneming, instelling of particulier. Veel bedrijven en particulieren vinden het een noodzakelijk kwaad, maar het is belangrijk voor de fiscus en eventuele investeerders, die inzicht willen in bedrijfsratio’s, zoals solvabiliteit en liquiditeit.

Welzinga ontzorgt u op het gebied van uw financiële administratie. Wij kunnen uw gehele boekhouding uit handen nemen, zodat u tijd over houdt voor de dingen waar u goed in bent en die u leuk vindt.

Op locatie, of op afstand

Welzinga kan uw financiële administratie verzorgen op locatie, of op afstand. Wat voor u het makkelijkst is. Zodra wij de benodigde informatie en bestanden van u hebben ontvangen, kunnen wij aan de slag. Communicatie staat bij Welzinga centraal en wij houden u dan ook goed op de hoogte van ons werk.

De boekhouding is verplicht voor ondernemers. De belastingdienst wil dat u als ondernemer kunt aantonen wat er aan financiële transacties en gedragingen plaatsvinden in een boekjaar. Dit betekent dat u elke transactie, zowel in als uit, goed moet vastleggen.

Gelukkig kunnen wij u helpen! Welzinga is gespecialiseerd in de financiële administratie en heeft ruime ervaring met het bijhouden hiervan voor grote en kleine bedrijven, alsook voor particulieren.

Laat Welzinga u helpen en voorkom stress van uw financiën. Maak ondernemen leuk en doe wat u goed kunt, dan doen wij dat ook en helpen we elkaar.

Welzinga diensten - belastingaangifte - Financiële Administratie

Niet leuk, wel nodig

Vindt u de boekhouding niet leuk om te doen? U bent niet de enige. Het grootste deel van de Nederlanders is er niet dol op. Echter is het wel echt nodig en belangrijk.

Zorg dat u uw financiële administratie goed bijhoudt en voorkom problemen met de belastingdienst. Welzinga ontzorgt u geheel met uw boekhouding. Wel zo gemakkelijk en prettig.